Handelsbetingelser

Generelle betingelser

Booney 

CVR: 123456

Ringstedvej 253, 4300 Holbæk 

Tel: 27 10 09 02 

Email: Kontakt@booney.dk

Der gælder følgende handelsbetingelser når du enten køber et produkt eller opretter et abonnement hos Booney. 

Når du køber produkter hos Booney acceptere du samtidig handelsbetingelserne. Du bedes derfor læse handelsbetingelserne igennem før de gennemfører dit køb.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handlesbetingelser. Varsling af ændringer vil ske i overensstemmelse med gælderne regler. Du kan til hver en tid læse de gældende regler som vi følger og skulle der komme ændringer i forhold til abonnementsordningen vil du blive underrettet om dette på mail. 

Levering

Vi sender med Bring til den nette sum er 49 kr, det gør vi til hele Danmark. Produkterne bliver leveret efter kundens ønske enten foran hoveddøren eller ved det valgte posthus eller pakkeboks

.

Vi leverer ikke til udlandet, hvilket også gælder Grønland og Færøerne. 


Produkterne bliver somsagt leveret med Bring og der skal du bemærke at du accepterer til de må stille din leverance foran din dør uden at du kvitterer for den, hvis du vælger den leveringsform. 

Priser og betaling

Bonney modtager din betaling med enten Dankort eller mobilpay og betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra os. Alle beløb på hjemmesiden er i DKK danske kroner og inkl. moms og afgifter. Der skal dog altid tages forbehold for fejl og udsolgte varer og vi forbeholder os retten til at andre i priser uden forudgående samtykke. 


De oplyste priser på et abonnement er inkl. leveringsomkostninger. 


Ved køb af produkter udover skal fragtprisen tillægges prisen med 49 kr.


Der opkræves ikke et gebyr ved betalingen. 

Betalingsbetingelser

Når man opretter et abonnement, giver man automatisk Booney lov til at trække betalingen for dit abonnement løbende hver 3. måned, indtil man opsiger sit abonnement eller sætter det på pause. Betalingen bliver først trukket ved afsendelse og man vil i den forbindelse modtage en kvittering på mail. 


Der vil aldrig blive trukket et større beløb, end hvad man har godkendt ved selve købet. 


Man er selv ansvarlig for at der er penge på den valgte konto som betalingen bliver genenmført med, pengene vil blive trukket. 


Booney anvender en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kontooplysninger. Hvilket betyder at man ikke kan aflæse dine informationer og at Bonney ikke har adgang til disse. 


Sker der ikke en betaling af anden grund vil din ordre ikke blive afsendt. 

Abonnemtsordning

Man opretter et abonnement på hjemmesiden, her vælger du hvilket ben som passer til din hund og hvilken smag du vil have med og derefter hvordan den skal leveres. Efter betalingen er gået igennem modtager du en bekræftigelse på mail og dit derefter vil du blive opkrævet hver 3. måned.


Din ordre vil blive afsendt max. 2 hverdage efter bestilling. 


Du vil modtage smagessensen samme tid hver 3. måned. 


Abonnementer er løbende og uden binding. 


Reklamationsret

Vi betræder os altid på at levere og producere at fejlfrit produkt. Men skulle der være noget som du er utilfreds med eller forslag til hvad der kunne laves anderledes, så skriv endelig til os på kontakt@booney.dk. 


Der gælder reklamationsret efter danske købelov. 
KONTAKT

Adresse : Ringstedvej 253, 4300 Holbæk 

Email : Kontakt@booney.dk

Tel : 27 10 09 02

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors : 8 – 17 

Fre : 9 – 14 

Søn – Lør : Lukket