Om Booney

Idéen til Booney kommer af at jeg lige først i 2020 fik en lille hundehvalp, som jeg elsker at forkæle, det betyder at jeg næsten ugentligt køber nye forsyninger af kødben, snacks og legetøj, hvilket er en stor udskrivning i budgettet hos de fleste hundeejere[1], da de fleste kødben er spist efter blot 10 minutter. Derfor søgte jeg efter et alternativ/supplement der holdte længere og dermed også var billigere i længden, med samme tilfredsstillelse for hunden. Det endte med at være umuligt, da ingen produkter opfyldte alle kræv og derfor så jeg det som en mulighed for at skabe et unikt produkt som opfyldte disse specifikke krav, hvilket endte ud i idéen Booney.

Booney er en virksomhed der producere og sælger en nyfortolkning af det velkendte kødben til hunde. Booney    [2] er et langtidsholdbart ben, der ikke kan tygges i stykker, lige gyldigt hvilken størrelse og eller race af hund det gives til. Man påfylder blot essens i hundens yndlings smagsvariant og gnaskerriet kan gå i gang, helt uden ubekvemmelig lugt eller sviner, da dette kun opfanges af hunden.

Produktet fungerer således at der ved et køb af et Booney ben medfølger en flaske essens, som skal opfyldes benet. Den kommer i tre forskellige smagsvarianter (kylling/fisk, okse/gris eller kylling/grønt), så alle hunde kan stilles tilfredse. Mængden i en flaske svare til dagligt brug i 3 måneders forbrug og kan derefter genkøbes almindeligt eller med fordel i vores rabatordning eller abonnementsordning. 

Udover at essensen har en intens smag af fx kylling og fisk, indeholder alle tre slags essenser også et multivitaminstilskud, bestående af vitamin A, B1, B2, B6, B12, D3 og E, som er med til blandt andet at opbygge knogler, tænder, bindevæv, sikre metabolisme og holder din hund sund hele året og derved øger livskvaliteten for hunden. Alt i alt et vitamin boost som særligt er tilpasset hunde og deres behov[3]. 

Ydesiden er benet er derudover fremstillet ru, med forskellige størrelser små bløde pikke, som er med til at slibe tænder og tunge og forebygger dermed både tandsten og dårlig ånde.  Selve benet er produceres i nylon og gummi for at sikre hård tyggemodstand og derfor er holdbarheden på et Booney ben 18 måneder.

KONTAKT

Adresse : Ringstedvej 253, 4300 Holbæk 

Email : Kontakt@booney.dk

Tel : 27 10 09 02

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors : 8 – 17 

Fre : 9 – 14 

Søn – Lør : Lukket