FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der noget ved Booney som enten du eller din hund ikke synes om, så skriv til os på kontakt@booney.dk og sender vi enten gratis en ombytning af smags essensen og hvis dette ikke er nok, sender du blot produkterne retur og dit købsbeløb vil blive refunderet så snart vi har produkterne. 

Det er nemt, du logger blot ind på din profil, hvor du udover at opsige dit abonnement også kan ændre næste sending af smagsvariant bestille nyt ben, pause abonnementet og meget mere. 

Ja selvfølgelig! Du kan fortryde dit køb indenfor de første 14 dage efter du har modtaget produkterne, du skal blot sende forsendelsen tilbage og derefter modtager du pengene. 

Du vælger selv om din pakke fra Booney skal sendes hjem foran din hoveddør eller om det skal være til det nærmeste posthuse eller pakkeboks. 

Du kan købe en returlabel HER, eller du kan købe en efter get ønske, husk blot en kvittering, adressen er Ringstedvej 253, 4300 Holbæk.

Vi beklager meget hvis der er en fejl på en af vores produkter, men kompensere altid, skriv blot en mail til os på kontakt@booney.dk og vi finder en løsning. 

KONTAKT

Adresse : Ringstedvej 253, 4300 Holbæk 

Email : Kontakt@booney.dk

Tel : 27 10 09 02

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors : 8 – 17 

Fre : 9 – 14 

Søn – Lør : Lukket